Wednesday, September 1, 2010

Borong Tudung di Jalan TAR

Semalam Cuti Hari Merdeka,Lisa dan kawan2 opis pergi ke Jalan TAR KL..huii seronok cuma yang x seronoknya panas!!!pas tuh Jammmmmed...baru la Lisa tau mcm mana sesaknya kat sini..tapi memandangkan semangat berkobar2 nak beli tudung...haruslah ketepikan dulu kepenatan itu semua, baper banyak Lisa beli tudung?tudung jer? hehehe tudung jer..pegang yang tu cantik...pegang yang ni cantik..semua cantik..semua pun rasa nak terkam..tapi lisa pilih yang terbaik wokk..ada la dalam 10 helai kot Lisa beli..puas hati dan lepas raya nanti nak terjah sana lagi la..kali ni nak ajak Kak Long ngan Bakal suami dia....hehehehe....tu la..x dengar lagi nasihat Kak Long..semalam sms dia..bg tau Lisa berbuka kat KG Baru..dia balas suh pergi cepat..time tu dah kul 4..gigih jugak kami drive dengan jammed kan...tapi alhamdulillah..hati sapa yang suci bersih..allah sayang kan...cheh..pooodah!!hahahaha...agak malam jugak la Lisa sampai umah..nasib baik MIL Lisa x bising..janji laki Lisa dah bagi permision kan......gambar takde la..bodoh tul x bawak kamera..

4 comments:

  1. ko pon gi borong tudung gak? adoi, bila mikirkan sesak kat jln TAR tu, aku cam dah x sanggup dah nk ke sana dlm bulan posa ni...

    ReplyDelete
  2. byk tu spi 10 helai.......ha3....best kan kat sana. byk pilihan!

    ReplyDelete
  3. kalau sy nk borong tudung bawal dalam 2000 helai boleh dapat harga termurah tak ?????

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah