Monday, April 16, 2012

Sebenarnya..Aku memang isteri dia...

Salam Isnin u olls...tajuk kali ni mengundang kontroversi kan.....hahaha..tgok blog mummy_ayu ari tuh dia update novel baru..aku pun apa lagi..kasik terjah Popular book kat JJ Kepong...sambil2 renew popular kad aku yg dah expired...memang rambang mata la kat popular tu..rasa mcm semua novel aku nak beli...
mak aku dah bising dah..asyik beli novel..beli emas kan bagus...uish..aku x minat la emas2 ni...

SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA!!
nukilan Zura Asyfar
Harga RM20++( x ingat harga)


actually belum baca pun lagi..tp meroyan nak beli sebab x nak ketinggalan..novel tu antara yang terlaris
sekarang kan sebab waktu dalam train aku kekadang nampak ramai baca novel ni...
x tau bila nak start baca sebab sekarang tgh baca novel Kasih Benar Kasih by Aleya Aneesa..
rasanya aku dah publish pasal Kasih Benar Kasih tu...
dah abih baca nanti aku publish lagi sekali la eh..
aku agak kebizian sikit...banyak aku nak story..tp nanti la..
agak slow sikit la ari ni...monday blues kata ko...

15 comments:

  1. Kak Long...Ayu dah abis baca dah..memang best..jab lagi kalu free Ayu buat review..

    ReplyDelete
  2. cepatnya Ayu baca...ni yang jeles ni..

    ReplyDelete
  3. dah lama xbaca novel....xda masa kot...*ke alasan jerk ?? * kekkekeke

    ReplyDelete
  4. Bitt
    - memangdangkan i x baca lagi lambat la review eh..

    ReplyDelete
  5. Yus
    - itu nama eh pemalas lipas..huhu

    ReplyDelete
  6. GB
    - kannnn...kontroversi sgt kan?

    ReplyDelete
  7. erkk... telan air liur tgk tajuk.. lelaju mai sini.. kontroversi sungguh!huhuhuhu..

    ReplyDelete
  8. wahh mcm best jer dengan tajuknya...

    ReplyDelete
  9. Mrs Gee
    - hehehehe...ajer jer...strategi kena baik....

    ReplyDelete
  10. Amy
    - dengarnya mmg best,..cuma along x baca lagi..beli jer pandai..hahahaha...

    ReplyDelete
  11. along nnt review sinopsis...menarik la tajuk nya

    ReplyDelete
  12. Thanks designed for sharing such a pleasant opinion, piece of writing is pleasant, thats why i have read it completely
    Have a look at my web site ; Investasi Emas

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah