Wednesday, August 1, 2012

Penjagaan Muka dan Mandian Badan


Meh aku nak kongsi product penjagaan muka yang aku gunakan sejak 3 bulan ni....kulit muka aku bermasalah ngan jerawat..dulu elok jer...lately ni sensitif sgt..faktor umur kot..( nak gak salahkan umur)...
so aku mula2 makan antibiotik yang doctor bagi untuk kurangkan masalah jerawat muka ni..
dah habis antibiotik aku guna macam2 product pembersih muka dan salah satunya yang paling berkesan product Aiken ni...dah 3 bulan  aku guna dan alhamdulillah jerawat dah hilang..tp kesan2 tu still ada lagi la...

  pembersih muka Aiken Tea Tree Oil..gambar ambil dari google


gambar dari google

Mandian badan pun aku guna product Aiken memandangkan kulit aku agak kering lately ni...segala mandian Body Shop aku hentikan dulu seketika...bagi kulit aku ok balik...

gambar dari google jugak

untuk rawatan muka aku guna Krim Meiko ni....dah 4 bulan dah dan so far alhamdulillah...aku jumpa dealer product ni dan harga pun sangat murah RM28 berbanding sebelum ni aku beli RM78..
krim ni sgt bagus menghilangkan kesan2 jerawat degil tuh...insyaallah bila kulit muka aku dah kembali ok...
aku nak amik satu set product dia sebab harga sangat berpatutan..x kisah la dia jauh nun di Trengganu..yang penting aku dah jumpa product yang sama dan harga sgt2 murah...
special thanks to June...Sapa nak cuba krim Meiko ni...sila email aku at suriaamanda@yahoo.com
aku bagi details June ni nanti....sharing is caring kan?


11 comments:

  1. krim meiko tu local produk ker...ada side effect tak

    ReplyDelete
  2. Posh
    - krim meiko tu product Jepun..so far xde effect..

    ReplyDelete
  3. jarang pakai produk kat muka..belasah je sabun badan tu..hehehe...

    ReplyDelete
  4. Mrs Eady
    mak oi...boleh ker? kalau xde masalah xper ..

    ReplyDelete
  5. oh sy guna jenama aiken utk produk hand sanitizer..tp nk ikutkan dia ada tea tree kan..jd mmg elok utk masalah jerawat

    meiko tu x penah dgr lak

    ReplyDelete
  6. Rina
    Krim Meiko tu under product jepun Naturactor kalau x salah..

    ReplyDelete
  7. ermm .. krim meiko rm28 termsuk postage ker kak??

    ReplyDelete
  8. krim meiko rm 28 termsuk postage ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lily, krim meiko tu x termasuk rega post ye dik...call this no to order 0139888671

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah