Tuesday, November 20, 2012

JOM TERJAH BLOG BARU LISSA


Di awal kemunculan blog ni adik aku Lissa yang buat...ada antara korang dah tau kan?
kepada follower aku yang baru, blog ni skrg aku yang amik alih...sebabnya Lissa kan bersalin kembar masa tu..sayang plak nak buang blog ni..makanya dia minta aku amik alih...
kini anak2 dah membesar...dah pandai berjalan berlari bagai...dia decide nak buat blog baru..
dah ada dah pun
jom klik blog baru dia dan tgok ragam si kembar kat situ...appreciate kalau korang boleh follow...
dia x update hari2 tp xde la sampai langsung tak update..
kalau sudi..
terjah link kat bawah ni...


6 comments:

  1. dulu konpius along ni kak lissa ke.. lelama baru tau hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...now dia dah ada blog baru plak..

      Delete
  2. occay... akan pergi lawat-lawat kawasan dan follow ... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farah coz sudi follow Lisa..walau farah x kenal dia sgt kan..

      Delete
  3. haha.. x psl2 lisa kena buat blog baru..padahal asalnye ni blog dia..ok, deqla dah follow lisa.. =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah