Thursday, March 7, 2013

Walimatul Urus Shu Shinju


Semalam Despatch hantar mail kat department...dapat kad ni...mula2 mcm pelik...sapa plak bagi kad..
bila dah bukak....laaaaaaa....Shu bagi kad jemputan rupanya....
sedihnya aku tetap x dapat pergi...kena pi team building pas tu kena standby opis nak pindah...

 mcm surat formal kan...risau gak kot2 tetiba ada hutang ke...
 bila tgok isi di dalam...waaa...sgt2 kreatif...
Along dan family...

Buat Shu...semoga majlis persandingan berjalan dengan lancar....maaf dipinta..x dapat memenuhi undangan..
terikat ngan jadual kerja dan kena pindah office...
harap Shu x kecik hati...plan memang nak pi Penang attend the wedding...
tp last minute memang kena bertugas...nak2 bertugas di hari cuti...dengan team building lagi....
Doa Along dari kejauhan...moga majlis berjalan lancar...
Selamat Pengantin Baru....

8 comments:

  1. Cantik kad tu...lain dari yg lain...

    ReplyDelete
  2. minggu ni 2 wedding tak dpt pegi sebab husband ada event org sewa barang studio :(

    ReplyDelete
  3. Cantik Kad Khawin nya.. Selamat Pengantin baru buat kedua mempelai..
    moga mreka bahagia hingga ke syurga..amin!:)

    ReplyDelete
  4. shu shinju ni blogger jugak kak?

    ReplyDelete
  5. surat dalam surat.....tak dapat pegi nak buat camne kan Amanda...sabau aje le...dah lama tak makan nasi minyak!

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat pasangan pengantin...

    ReplyDelete
  7. everyone is getting married! haha

    ReplyDelete
  8. hehe..br perasan entry ni.. tq along n semua yg wish..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????