Thursday, January 2, 2014

Ariana Rose Slot Akasia TV3


Korang tengok x citer ni?aku layan dari first episode...sebijik jalan cerita dalam novel..adaptasi dari novel The Wedding Breaker...
aku ada novel ni dan amik masa 2 hari habiskan sebuah novel..jalan citer memang superb...lama dah aku beli..awal tahun lepas or pertengahan tahun lepas...x ingat tp memang dah abih baca la..
hanya peminat tegar yang dah baca novel ni jer yang tau betapa bestnya citer ni...
walau dah tau apa akan jadi lastnya nanti aku tetap nak tengok versi drama ..sekarang dah x takut terlepas citer dah..if terlepas boleh tengok kat tonton...kan?

Jangan lupa korang semua...petang ni ada lagi satu episode, dari Isnin - Khamis kan....cuma nak complain kenapa banyak sangat iklan erk...mcm x puas la tgok sebab banyak sangat iklan....

4 comments:

  1. Yup..saya dah mula jatuh hati pada cerita ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca novel pun bleh jatuh hati...inikan plak tgok citernya

      Delete
  2. saya jer yang tak sempat nak tengok drama2 kul 7 nie sbb waktu balik tak menentu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. lepas cerita Mr. Arrogant terus I tak tengok lagi dah cerita kat TV3 setiap pukul 7pm =(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????