Friday, January 3, 2014

Bila Kakak Dania Sekolah


Apa la agaknya terjadi kat rumah kan bila kakak Dania school....sure Uwan kena buli ngan dak berdua ni...
selalu kakak Dania ada kan ..boleh tengok2kan...harap2 si kembar berdua ni x nakal la kan...
semoga diorang behave dan x kacau uwan...diorang xde kawan lain kat rumah tu selain kakak Dania..ni kakak dah start sekolah sampai petang confirm diorang tercari2...
Jangan nakal ye Adeliya dan Aressa...Jumaat malam mama balik....sekarang diorang dah pandai cakap 
"annak tawan" pas tu diorg sambung lagi "annak tawan chudahhhhh"....geram jer....

7 comments:

  1. Wow...tomei nya......maw tawannn aaaaaa

    ReplyDelete
  2. Alahhh...jgn buli Uwan tau! Cian Uwan...heheheh! Kak, diorang ni notty ke? Selalu klu girl, takdelah notty mcm boy kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakikatnya uwan memang selalu kena buli...diorang xde la notty mana but lasak..kalah baby boy..x percaya? sila jaga ..x yah lama setengah jam cukup..hahaha..

      Delete
  3. comelnya.. anak2 puan ke nih?

    ReplyDelete
  4. hheehe cute je.. budak2 besar ni kalau rajin melayan mmg terhibur ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????