Thursday, January 2, 2014

Homestay Rengalia Studio Percutian Taraf 5 Bintang....

Siapa yang tak nak bercuti di tempat yang ekslusif dengan harga yang sangat2 berpatutan kan?sungguh tak sangka di tengah2 bandaraya Kuala Lumpur atau Kota Metropolitan ni ada homestay yang boleh dikatakan sama taraf dengan hotel2 terkenal..


SA dah selalu bercuti di tempat orang baik dalam atau luar negara...tak pernah lagi memulakan percutian di Kota Metropolitan yang penuh dengan pancaroba ini...hajat dihati ingin bercuti di setiap hotel yang terdapat di Kuala Lumpur bersama sang puteri...namun masih tercari2 sehingga lah terbaca tentang Homestay Rengalia Studio...moga hasrat hati tertunai nanti...memenuhi impian hati buat sang puteri...

 what a wonderful scenery...
 kemudahan tempat berehat yang selesa...
 ruangan santai yang simple seolah2 berada di rumah sendiri..
 Dapur yang bersih dengan alatan yang canggih..
 subhanallah....scenery ini yang membuatkan SA jatuh cinta pandang pertama....pemandangan Kota Metropolitan di siang hari
Andai dapat  menikmati keindahan bandaraya Kuala Lumpur di waktu malam...i cant imagine how sweet...pastinya sang puteri bakal gembira... 

menyelusuri dan menghirup udara segar seolah2 berada di taman larangan...

SA mengimpikan sebuah percutian yang singkat dan dapat mencipta memori yang indah seindah pemandangan di homestay ini...tak perlu bercuti ke luar negara asalkan SA dan satu satunya anak dara SA gembira bersama andai mendapat peluang keemasan ini...bukan senang untuk kami bercuti berdua...
Dengan harga yang sangat berpatutan..anda mampu bercuti setaraf hotel 5 bintang...so sweet kan???

Kadar harga untuk 1 malam RM 150-RM200

Berbaloi kan?

sebarang info sila layari fb Homestay Rengalia Studio


Homestay Rengalia Studio...kami nantikan percutian hebat dari anda....



Sumber gambar : Eyriqaz.com


15 comments:

  1. biar betul Harga untuk 1 malam RM 150-RM200.. mesti pergi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadar harga...untuk satu mlm dari 150-200 RM

      Delete
  2. Murahnya harga tu...tgh bandar pula tu...

    ReplyDelete
  3. saya rasa harga yg ditawarkan tu murah especially utk homestay yg cantik, lawa dengan ada taman sekali, kolam & beautiful scenery.. not to mention in KL okeh.. wow..

    ReplyDelete
  4. Cantik view macam tu dan harga pula sangat murah

    ReplyDelete
  5. Yang penting ada kolam renang atas bagunan..hehe

    ReplyDelete
  6. Murahnya... Biar betul. Dahla ruangan dlaman menarik.

    ReplyDelete
  7. Wa.. baru taw nih.. bagus nih..!! Double thumbs up utk info nih..

    ReplyDelete
  8. cantik gilaaa.murah plak tu...thanks for sharing this info sis :)

    ReplyDelete
  9. iskk..biar betul 150-200 jer..murah tu sis...bleh check out promo dorang nanti nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. wah.. menarik tu, memang berbaloi sangat harganya.. siapa sangka ianya ada di bandar..

    ReplyDelete
  11. murah giler.. pool view dia standard hotel mandarin oriental tu.. besttttt..
    Ok thx sharing.. nak propose kat Tuan Nizam.. hope approved hehehe

    ReplyDelete
  12. Nice entry..thanks sudi join..In Shaa Allah pemenang akan diumumkan by next week..

    ReplyDelete
  13. thanx for the sharing kak..
    rasanyer mcm dh jumpa tmpat sesuai untk chek in masa event SBB2014 nnti :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah