Thursday, January 2, 2014

Nurul Wahab In Person

gambar sumber FB..

Lama x dengar cerita tentang Nurul Wahab, salah seorang artis yang sgt2 aku minat dulu...zaman umur 20an aku sgt mengikuti perkembangan Nurul, lagu Kerana Terluka masih meniti di bibir tau...lagu dia semua sedap2..lagu dia ngan bekas suami Ajai pun aku suka...
sekarang dah ada complete family dah...tertanya2 sapa si rambut pendek sebelah dia tuh...rupanya Ayu Nazirah, anak dengan Ajai dulu...ya allah dah anak dara dah rupanya, dah 15 tahun dah umurnya...agaknya aku nanti mcm ni kan kalau dah kawen ( mood berangan)..sekarang Dania dah nak masuk 10 tahun..5 tahun lagi umur 15...erk...time tu aku plak dah tua..acaner nak kawen..hahahahhaa....merepek di petang hari selepas kekeknyangan makan nasi....adeh....ngantukkkkkkkk......

Lagi cerita tentang beliau sila KLIK SINI..

12 comments:

  1. Dulu pun minat gak dengan dia....x sombong orangnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA mmg peminat dia..kalau pi karaoke suka lagu Cinta Azali dan Kerana Terluka

      Delete
  2. dia duduk malaysia ke, duduk oversea?

    ReplyDelete
  3. Ada rupa Ajai gak kan.. Tang senyum tu.

    ReplyDelete
  4. tu yang perempuan tu anak dia ke?

    ReplyDelete
  5. wahh...lawa gak anak dia tu..tak nampak maca orang 15thn...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. dah besar lah anak dara Nurul tu.. dulu tengok baby2 je lagi hehe
    To SA.. inshaAllah.. ada jodoh & ada family sendiri nnt mesti bahagia :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????