Wednesday, June 18, 2014

Alfatihah Syuhada Baharudin



Aku di selubungi kesedihan...kami berbalas2 email dan komen selalu....perkenalan di #SBB2014 menjalinkan silaturrahim yang berterusan...
Kini dia tiada lagi...pergi meninggalkan kita semua warga blogger...meninggalkan kenangan manis di dalam memori aku...sedih...sangat2 sedih....
Semoga arwah tenang di sana..buat suami dan anak2 beliau semoga tabah...
Semoga arwah ditempatkan di kalangan kekasih Allah..
Syu...SA pasti merindui Syu.....

Syuhada di beritakan semput/asthma, pengsan dan terus koma
X pasti apa penyakit sebenar...

Alfatihah...

26 comments:

  1. Sakit apa dia. Hari tu tau yg dia koma je. Kenapa koma. Al fatihah.

    ReplyDelete
  2. terkejut juga bila baca.. al-fatihah buat keluarga syuhada

    ReplyDelete
  3. Al Fatihah ...Lya pon ada tgk UPDATE dari Bro HH tadi ..Takziah untuk keluarga beliau ..

    ReplyDelete
  4. Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un :( arwah sakit apa ya Su?

    ReplyDelete
  5. Inna lillahi wainna ilaihi raji'un

    ReplyDelete
  6. Dari Allah kita datang, kepada Allah jua kita kembali.

    Along, maaf ya saya tegur sikit. Mungkin tak perlu letak gambar arwah yang tak menutup aurat.
    Takut dia lebih terseksa di sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas teguran Mya, maaf atas kealpaan sampai terlupa mana yg elok dan x elok...along dh tukar dah....

      Delete
  7. inna lillahi wa inna ilayhi rajiu’un
    alfatihah
    ada bca di blog kakmia hri tu..

    ReplyDelete
  8. Al-Fatihah.... saya pernah jumpa arwah ni masa SBB2014 tp tak berkesempatan untuk berbual... tp follow fb dier jer... wife saya jer yg dapat berborak dgn beliau... semlm pun wife yg sms saya yg sis syuhada dah tiada... :( :(

    ReplyDelete
  9. Innalillahi wainna illahi raji'un...Al-fatihah...

    ReplyDelete
  10. Innalillahi wainna illahi raji'un...Al-fatihah...

    ReplyDelete
  11. Innalillahi wainna illahi raji'un...Al-fatihah...

    ReplyDelete
  12. alfatihah
    daripada Dia kita datang, kepada Dia jua kita kembali
    masa kita pon akan tiba

    ReplyDelete
  13. Jumpa beliau buat kali pertama & terakhir di SBB 2014 yg lalu. Al Fatihah... aamiin.

    ReplyDelete
  14. Al fatihah...perkhabaran berita yang mengejutkan.Allah lebih menyanyangi Kak da..Moga roh arwah tenang di sana.

    ReplyDelete
  15. Al-fatihah untuk Allahyarhammah

    ReplyDelete
  16. semoga rohnya dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  17. Xkenal arwah.. tapi tetap terasa kehilangan... moga Allah ampunkan dosa2nya... dan moga rohnya dicucuri rahmat... amin...

    ReplyDelete
  18. Al-fatihah...semoganya rohnya akan dicucuri rahmat...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. salam singgah. dapat tau pasal ni melalui fb & entri blog. walaupun tak pernah bersua muka, mendoakan hanya yg terbaik utk arwah. al-fatihah

    ReplyDelete
  20. Salam takziah dan al-Fatihah buat arwah..

    ReplyDelete
  21. Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un (انا لله وانا اليه راجعون) 

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah