Wednesday, June 18, 2014

KLIHF @ PWTC Part 4

Gambar2 di luar dewan ni....ramai kot amik giliran nak amik gambar...kami sabar menanti giliran...bukan selalu pi event2 macam ni kan...next nanti July kot ada satu lagi event besar...dah bulan puasa..tgok la kalau rajin nanti...si kudut tu ajak terjah jugak..

Korang tgok gambar jer la ye...biar gambar yang berbicara...












Ni last entry kat dalam ni...lepas tu kami bertiga teruskan perjalanan ke Sogo mencari bag sekolah dan baju raya Dania....xde gambar pun masa kat Sogo...just gambar kami pose kat luar PWTC je...itu nanti la aku citer eh...

7 comments:

  1. hamboi...bergambor lagi..hehehe...seronoknya//

    ReplyDelete
  2. Terjah kejap dah lama tak singgah. Dengar je event tu memang tak dapat nak pergi...dengar cerita baju2 ala retis banyak kat situ.

    ReplyDelete
  3. Seronoknyerr jalan2 ...Bergaya sakan la Dania ..

    ReplyDelete
  4. seronok bergambar ada props bagai. :)

    ReplyDelete
  5. member2 opis pn sibuk citer pasal ni.. seronok pi kata depa...

    ReplyDelete
  6. sure ramai org time tu kan..
    Hi dania.. comelnya awak :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah