Thursday, December 27, 2012

Appraisal Session...

gambar dari google


Today will be my appraisal session with the new boss....korang semua tolong doakan aku success eh...
mana tau lembut hati boss aku ni rate aku markah tinggi sket kan...
hopefully everything goes well...
mak berdebar ni noks...sarapan dak lagi ni....perut rasa sebu plak...serba serbi x kena ni...
woaaaaa... nerves rupanya aku ni eh....sebelum2 ni ok plak...mcm dgn ex boss aku dulu...ye la..masa aku assist dia..aku langsung xde kerja...tp dengan new boss ni..dah jadi mcm new task..new environment and new requirement to meet his expectation....
doakan Mak Jemah ye korang semua....mana tau boleh dpt bonus 5-6 bulan plak...( jangan..jangan...jangan ko bermimpi...auw..auw..auw...lagu Sarah  tetiba keluar..)
Ya Allah..semoga semuanya dipermudahkan...amin.....



30 comments:

  1. selamat pagi
    singgah kejap :)

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah SWT memakbulkan doamu. Amin. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks Lyn....my turn postponed to 4.30pm

      Delete
  4. semoga segalanya dipermudahkan ye along.amin

    ReplyDelete
  5. Saya dh selamat di-appraisal. hehehe

    semoga sis SA selamat juga =)

    ReplyDelete
  6. Good luck. Moga mendapat appraisal yg terbaik!!

    ReplyDelete
  7. Good luck. Saya nyer awal tahun nnt ☺☺

    ReplyDelete
  8. PMS!!! wahhhh untungg laaa Na doa akak dpt "5" nty bole belanjaaa makan lalala hihihi All the best for you!

    ReplyDelete
  9. wah...mudahan segalanya berjalan lancar..
    mana tahu dpt bonus 12bln sekali..hhihihih

    p/s: saya ni amatuer je sis..cewahh..masuk contest kecik2 n senang2 je..
    ada rezeki ada la..psl envy dgn compers lain yg hebat2..so kira mencuba nasib
    kalu ad kemenangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..perfectnya SA sampai dpt bonus 12 bulan...huhu

      Delete
  10. Appraisel? Dpt increment nanti leh la belanja.. Hehehe

    ReplyDelete
  11. moga dimudahkan segalanya aamiin :)

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah..
    Ada vacancy x along kat opis along?
    ella xdak keje skrg nih :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ella, dept along nk khidmat admin assistant,kalau berminat nak cuba..boleh gak..along dah email dah..

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah