Friday, January 11, 2013

Percutian Family Ke Pangkor Last

Last Entry
Akhirnya dah sampai last entry...jenuh aku nak menghabiskan episode percutian kali ni...after this nak citer bab CH plak...so far percutian memuaskan..ada slack sikit2 tu biasalah...nobosy perfect kan...
Kami dapat naik ferry yang 2 tingkat..kami orang pertama yang dapat naik so conquer tingkat atas....apa lagi si debab mama ni suka la...teruja dia...at least dia suka...

 muka puas hati siap mintak nak pi Pangkor lagi...
 candid Aressa jugak..x takut pun dia but sgt2 hyper masa kat atas ni..
 atuk pun teruja sgt2..nasib baik dia xde mabuk laut..
 Dania and her Mak Teh...
 senyum puas hati sampai terbang2 rambut dia...
 cubaan peace Aressa x menjadi lagi...
 last photo sebelum turun ferry
 akhirnya sampai jugak..kitorang lepak dulu melepaskan penat...beli air mineral...
 hasil tangkapan di Pangkor
last post kat sini sebelum balik ke Simpang Pulai...

Penat x usah ckp la..bukan penat berjalan tp penat berdiri menunggu Ferry ...nak patah pinggang masa tu...
mental and fizikal kena kuat la kalau nak berjalan jauh2 ni...
alhamdulillah...ini yang terbaik utk anak dara aku tu....semoga dia happy....
doakan rezeki mama murah...nanti boleh bercuti lagi...
sampai disini eh korang....esok lusa ada masa aku update CH nyer percutian pulak...
maaf entry masih auto publish sebab aku bz...ni pun lepas office hour aku buat entry ni...

AUTO PUBLISH ENTRY

14 comments:

  1. Kc dah dua kali ke Pulau Pangkor and i dont remember when was the last time i went there. Tapi kan, masa tu dgn mak mertua, arwah ayah dan adik2 ipar semua. Best tapi masa tu cuti CNY, harga makan mahalll sgt. harga burger tepi pantai, kalah kolumpo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAU XPER...mahal giler memang x berbaloi...

      Delete
  2. bestnya kalau dapat sikit hasil tangkapan dr Pangkor tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp syg hasil ni semua dah selamat diagih2kan,huhu...next time i pi lagi ok...

      Delete
  3. Hi sis. Baru dapat singgah blog akak.
    tak pernah pergi pangkorrrrr!! bestnyer la pulak tgk gegambar akak nih. nak pergi la if ada peluang..heheh..tapi kena tunggu askar2 saya besar skit. sekarang tak dapat la nak handle dengan naik feri segala..huhu..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear sebab sudi singgah...ye la..anak dah besar lagi senang...susah bawak budak kecik..

      Delete
  4. tak pernah lagi ke Pangkor...insya-Allah jika ada rezeki teringin juga nak pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pi...x sure ada tempat diving ke x..

      Delete
  5. dah banyak kali melepak kat jeti lumut tu tengok feri ulang alik pi Pangkor tapi sekali pun tak pernah sampai Pangkor lg...sadis sungguh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure Nabila suka kalau akak bawak naik ferry....

      Delete
  6. Kakcik pernah ke sana dan ianya percutian yang menyeronokkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kalau kita ada kenderaan sendiri...dan penginapan yang murah...seronok jugak kalau tau banyak tempat kat sini

      Delete
  7. Seumur hidup den...x pernah naik feri pung....ahakz

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah