Wednesday, May 22, 2013

Pondan Taksub Erra Fazira...


Kami menerima satu kiriman email koleksi gambar seorang lelaki yang claim dirinya adalah Erra Fazira sebenar! Tidak dinafikan terdapat iras wajah Erra Fazira pada lelaki ini. Lelaki mempunyai buah dada ini lebih mesra dipanggil rakyat Malaysia sebagai bapok atau pondan. Lebih 80% tubuh badannya telah berjaya diberi wajah baru sebagai seorang wanita. 20% lagi terletak di bahagian bawah yang masih belum sempat di’transform. Mungkin masih mengumpul dana untuk menjadi 100% wanita berwajah iras Erra Fazira. Ada rupa tak?
ohartis-errapondan5
Adakah benar seperti yang dikatakan, semua pondan di Malaysia menggunakan khidmat bomoh untuk menjadikan wajah mereka seperti artis. Ada Erra, ada Ziana Zain, ada Siti Nurhaliza, ada Anita Sarawak dan ramai lagi. Jika anda mempunyai pengetahuan am mengenai kehidupan mereka, berkongsilah dengan kami.

Ada jugak orang macam ni eh..taksub sampai sanggup mengubah ciptaan Allah...macam mana la dia di akhir usia nanti kan...subhanallah...mintak dijauhkan la dari kita dan ahli keluarga kita..



14 comments:

  1. http://suriaamanda.blogspot.com/2013/05/pondan-taksub-erra-fazira.html

    ReplyDelete
  2. wei..18sx..hahaha..

    apalah nak jadi dgn dorang2 ni kan..moga sempat mencari jalan pulang..

    ReplyDelete
  3. Wah..bgus tul. Jumpa bomoh dah dapat rupa mcm artis.. Tak yah g korea buat plastic surgery.. ;)

    ReplyDelete
  4. Wah..bgus tul. Jumpa bomoh dah dapat rupa mcm artis.. Tak yah g korea buat plastic surgery.. ;)

    ReplyDelete
  5. mcm ni pun ada...donia donia....

    sian erra tak pasal2 ada klon..hehe

    ReplyDelete
  6. hahahhaa..mmg ada rupa ler..

    ReplyDelete
  7. apa nak jadilah dunia akhir zaman dah ni !

    ReplyDelete
  8. skrg ni mungkin tak fikir, esok nak bertaubat baru menyesal..

    ReplyDelete
  9. ASTAGA...SAKIT MATA MEMANDANGNYA..HUHU

    ReplyDelete
  10. Ya Allah..taksub sampai macam ni sekali?? eeii..geli..

    ReplyDelete
  11. walaupun dah disensor, namun tetap merosakan kesucian mata ku ini... adessss~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah